178. srečanje Belvina - Dveri-Pax - Belvin doma

Pristojbina:  Vzorci z vini (12 vzorcev) - 30 €, 3 hodna spremljava (Galerija okusov) -  25 €

Izvedlo bomo novo avanturo -  vzdušje Belvina vam bomo pričarali kar doma. Hiša Dveri-Pax verjetno ne potrebuje predstavitve. Od kar so se na začetku prejšnjega desetletja pojavili na sceni so pomemben igralec štajerske renesanse obenem pa eden najboljših vinarjev v državi.

Sortna vina so pri njih zakon! Tista, iz linije benedict, ki zorijo v nerjavnih cisternah nedvoumno izpričujejo sorto ter hladno štajersko poreklo. Vina iz linije admunt, ki zorijo v večjih ali manjši lesenih sodih, pa vznemirjajo brbončice tudi zahtevnih vinoljubov.

Šipon, renski rizling, sauvignon, chardonnay, modra frankinja, modri pinot... so aduti hiše Dveri-Pax, da o peninah sploh ne govorimo. Slednjih na Belvinu doma sicer ne bomo poskusili, bo pa glavni enolog in direktor kleti Danilo Flakus gotovo poskrbel za kakšno prijetno presenečenje
.
Kako bo potekalo srečanje? Na dom vam bomo poslali stekleničke z vini, ki jih bomo skupaj okušali.

Da se bo Belvin doma odvijal, kot smo vajeni, bo poskrbela ekipa Galerije okusov, ki bo za vas pripravila okusen 3 hodni menu.

Event registration
Event Quantitiy Price

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Don’t miss news from the Belvin Wine School.

By subscribing to the news, you will be regularly informed about the latest activities and courses of the Belvin Wine School.

Gift voucher Gift voucher