Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
Namen delavnice je v enem popoldnevu podrobno predstaviti osnovne spajanje vina in hrane. Delavnica je namenjena tako začetnikom kot poznavalcem, ki bi radi dodatno poglobili svoje znanje ujemanja vina in hrane.
V teoretskem delu se bo predstavilo pomen ujemanje vina in hrane. Stare trende in aktualno dojemanje spajanja. Podrobno se bomo dotaknili posameznih komponent vina in hrane ter njihove soodvisnosti. Podrobno bo predstavljen model spajanja vina in hrane, ki temelji na teži in glasnosti vina in hrane. V praktičnem delu bodo udeleženci tudi sami poskusili posamezne primere spajanja vina in hrane.
Trajanje: 4 šolske ure + 15 minut odmora (skupaj 3 ure in 15 minut)
Teoretski del
Uvod
Obisk restavracije
Včerajšnje dojemanje razumevanje spajanja vina in hrane
Razumevanje vina – glavni atributi vina
Predstavitev teoretskega okvira ujemanja (teža in glasnost) pri vinu
Praktični del: pokušina treh
Razumevanje hrane – glavni atributi hrane
Predstavitev teoretskega okvira ujemanja (teža in glasnost) pri hrani
Praktični del
V prvi delavnici bomo ujemali tri tazlična vina vino in hrano glede na težo in glasnost vina ter težo in glasnost hrane ter preverili vlogo kisline in maščobe.
Pridružite se delavnici in odkrijte, kako preprosto lahko postane ujemanje vina in hrane prava veščina. Pridružite se nam in okusite razliko.
| Certification | Quantitiy | Price |
|---|
Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.
By subscribing to the news, you will be regularly informed about the latest activities and courses of the Belvin Wine School.
© 2025 Belvin. Authors Tritim spletna agencija | Design Medias kreativ