178. srečanje Belvina - Dveri-Pax - Belvin doma

Pristojbina:  Vzorci z vini (12 vzorcev) - 30 €, 3 hodna spremljava (Galerija okusov) -  25 €

Izvedlo bomo novo avanturo -  vzdušje Belvina vam bomo pričarali kar doma. Hiša Dveri-Pax verjetno ne potrebuje predstavitve. Od kar so se na začetku prejšnjega desetletja pojavili na sceni so pomemben igralec štajerske renesanse obenem pa eden najboljših vinarjev v državi.

Sortna vina so pri njih zakon! Tista, iz linije benedict, ki zorijo v nerjavnih cisternah nedvoumno izpričujejo sorto ter hladno štajersko poreklo. Vina iz linije admunt, ki zorijo v večjih ali manjši lesenih sodih, pa vznemirjajo brbončice tudi zahtevnih vinoljubov.

Šipon, renski rizling, sauvignon, chardonnay, modra frankinja, modri pinot... so aduti hiše Dveri-Pax, da o peninah sploh ne govorimo. Slednjih na Belvinu doma sicer ne bomo poskusili, bo pa glavni enolog in direktor kleti Danilo Flakus gotovo poskrbel za kakšno prijetno presenečenje
.
Kako bo potekalo srečanje? Na dom vam bomo poslali stekleničke z vini, ki jih bomo skupaj okušali.

Da se bo Belvin doma odvijal, kot smo vajeni, bo poskrbela ekipa Galerije okusov, ki bo za vas pripravila okusen 3 hodni menu.

Prijava na dogodek
Dogodek Količina Cena

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Bodite seznanjeni!

S prijavo na novice boste redno obveščeni o najnovejših aktivnostih in tečajih Belvin vinske šole.

Darilni bon Darilni bon