Sandra Bohinec Gorjak

univ. dipl. komunik.

Sandra Bohinec Gorjak je diplomirana komunikologinja, s specializacijo s področja trženja in odnosov z javnostmi. Je mednarodno licencirana NLP trenerka in NLP coachinja, članica profesionalnega strokovnega združenja coachev ICF (International Coaching Federation) in certificirana CoachHub coachinja (Business & Leadership NLP Coach).

Že več kot dvajset let izvaja treninge in seminarje za mnoge organizacije iz Slovenije in tujine o učinkoviti poslovni komunikaciji, reševanju konfliktov, motivaciji, timskem delu, poslovnem coachingu. Vrsto let uspešno sodeluje kot izvajalka delavnic z Andragoškim centrom Slovenije. Sodeluje s Planetom GV in Mednarodno šolo napredne transcendentalne hipnoterapije, kjer pokriva področje pragmalingvistike govora za hipnoterapevte. V javnoveljavnih izobraževalnih programih za višje šole pokriva področje poslovne komunikacije. V vodstvenem in operativnem poslu ima bogate izkušnje in dolgoletno uspešno kariero kot direktorica Centra ARISA, ki se ukvarja z izobraževalno in svetovalno dejavnostjo, projektnim managementom, managementom dogodkov, razvojem teamov ter poslovnim in osebnim coachingom.

Vrsto let se dodatno izobražuje v tujini, in sicer v Avstriji, Združenih državah, Angliji, Italiji in Peruju. Raziskuje koncepte kot so pozitivna psihologija, »Servant Leadership«, »Collaborational Leadership«, »Clean Language«, psiholingvistika in delovanje moči besed ter teorijo družbene komunikacije.

Je dolgoletna sodelavka in učenka mednarodno uveljavljenega NLP trenerja in antropologa iz ZDA Toma Besta (NLP Institute Texas). Njena predavanja so dinamična, odkrita, profesionalna in poglobljena z izostrenim občutkom za udeležence. Objavlja strokovna dela in članke s strokovnega področja v različnih slovenskih medijih.

Bodite seznanjeni!

S prijavo na novice boste redno obveščeni o najnovejših aktivnostih in tečajih Belvin vinske šole.

Darilni bon Darilni bon