191. srečanje Belvina - Gašper Čarman

Event description
Dragi ljubitelji vina,

Gašperja Čarmana verjetno ni potrebno posebej predstavljati. V slovenskem prostoru le redko kdo premore širino in globino vinskega znanja kot ga ima Čarman. Svoje veščine je potrdil z dvakratnim naslovom someljejskega prvaka Slovenije, nenazadnje pa je njegova največja nagrada več kot uspešno vodenje podjetja eVino, ki svoje kupce razvaja že 18 let!

Zdi se, da je bila poleg ostalih uspešnih potez, ena ključnih prav uvedba lastne blagovne znamke »Gašper«. Z njo so Čarman in njegova ekipa osvojili platinaste, zlate in srebrne medalje na Decanterju, pa ne samo medalje. Tudi kupce na domačem in tujih trgih. Letno število pridelanih steklenic v liniji Gašper je že blizu 150.000, kar je več kot jih pridela marsikateri znani vinar.

Kje je ključ do uspeha, kako prepričaš enologa, ki dela s tabo, da naredi točno okus, ki si si ga zamislil? Kakšen naj bo ta okus, da ujameš kupca?

Vse to in še kaj! Poleg večkrat nagrajenih vin iz linije Gašper, bo Čarman predstavil še kakšno tuje odlično vino po svojem izboru.
 
Skratka, obeta se večer ognjemetov, pridite in ga doživite skupaj z nami in z Gašperjem Čarmanom.

Kot je navada, bodo vina spremljali trije odlični krožniki chefa Petra Kovača iz Maxima.

Srečanja so odprta za vse vedoželjne in niso namenjena zgolj "posvečenim".


When and where
Ljubljana, restavracija Romansa

četrtek, 21. april 2022 od 19.00 do 21.30h
Vstopnina: 50  € 
Event registration
Event Quantitiy Price
191. srečanje Belvina - Gašper Čarman
50,00 €

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Don’t miss news from the Belvin Wine School.

By subscribing to the news, you will be regularly informed about the latest activities and courses of the Belvin Wine School.

Gift voucher Gift voucher