205. srečanje Belvina - Peneča vina sveta in Slovenije

Opis dogodka
Dragi ljubitelji vina,

december je čas, ko se mehurčki še posebej priležejo. Sicer smo se jih navadili piti celo leto, slednje nam ne predstavlja nobene težave več, a december je vseeno po svoje čaroben.

Ponudba penečih v Sloveniji je bogata. Domača scena je vse boljša, obenem pa nobena druga tuja vinska regija ni tako dobro zastopana kot je Šampanja.

Kot je pri Belvinu že leta navada, si bomo decembra omislili večer s penečimi vini. Katera bodo, naj ostane skrivnost. A med njimi bodo šampanjci, cava, penine, morda tudi kaj iz drugih kontinentov.

Prav lep sprehod bo to! Peneča vina bomo pokušali na slepo in v parih, seveda. Naj vaš brbončice odločijo, kaj vam je bolj všeč.

205. srečanje Belvin bomo izvedli v Hiši na travniku, na Dobu, v hiši, ki je bila zgrajena v 18. stoletju in v kateri je zelo prijetna kavarna. Ne poznate? Priznam, da sem bil prejšnji mesec prvič tam, čeprav sem se že vsaj 100x peljal mimo. In bilo mi je všeč. Verjamem, da bo tudi vam.

Večer bodo spremljali, presenečenje(!), trije krožniki Petra Kovača.

Vstopnina na srečanje bo 85 €.

Rezervirajte si datum in se kmalu vidimo!
Vaša Belvin, vinska šola
Kdaj in kje
21. december 2023 ob 19h

Hiša na travniku, Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob
Prijava na dogodek
Dogodek Količina Cena
205. srečanje Belvina - Peneča vina sveta in Slovenije
85,00 €

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Bodite seznanjeni!

S prijavo na novice boste redno obveščeni o najnovejših aktivnostih in tečajih Belvin vinske šole.

Darilni bon Darilni bon