200. srečanje Belvina

Opis dogodka

Spoštovani vinoljubi,

za nami je dolga pot na katero smo zelo ponosni. Vse se je formalno začelo januarja 1999, ko smo se prvič dobili v hotelu Austrotel. Takratni direktor hotela Samo Kupljen je bil takoj za akcijo, prvi so vina predstavljali Robertovi »domačini«  - klet Jeruzalem Ormož in takratni enolog Danilo Šnajder.

Od takrat pa do danes smo na srečanja Belvina povabili kopico slovenskih vinarjev, tudi kakšnega iz tujine, tematsko smo se lotili sort, regij, držav ... In ni še konec, gremo naprej! Vinski svet se spreminja z bliskovito naglico in mi želimo zraven skupaj z našimi Belvinovci.

18. maja se bomo v restavraciji Maxim srečali dvestotič.

Z nami bodo nekateri akterji, ki so bili z nami že na prvem srečanju Belvina, chef Peter Kovač bo s svojo ekipo Maxima pripravil odličen 5-hodni menu.


Med prijetnim kramljanjem, ki nas bo popeljalo skozi več kot 24 let dolgo Belvinovo pot bomo uživali v izbranih vinih iz Slovenije, kakor tudi iz imenitnih svetovnih regij. V vinih, ki so tako ali drugače zaznamovala prehojeno pot.

 

Vstopnina za svečano dogodek znaša 150 €.

DOGODEK JE RAZPRODAN. 
Z mailom na info@belvin.si se lahko prijavite na čakalno listo.

 

Vljudno vabljeni, veseli bomo vaše družbe.

Sandra Bohinec Gorjak, Robert Gorjak in ekipa Belvina

Kdaj in kje
Restavracija Maxim, 18. maj 2023 ob 19h
Prijava na dogodek
Dogodek Količina Cena

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Bodite seznanjeni!

S prijavo na novice boste redno obveščeni o najnovejših aktivnostih in tečajih Belvin vinske šole.

Darilni bon Darilni bon