188. srečanje Belvina - Novosti in presenečenja leta 2021 (ONLINE)

Opis dogodka
Dragi vinoljubi,

čas je, da novo leto zaključimo z vini, ki so zaznamovala leto 2021. Imate kakšno vino, ki vam je še posebej ostalo v spominu, novo vino, nov vinar, nova sorta?

Verjamemo, da smo vam že na zadnjih dveh srečanjih, ko smo se družili z belimi in rdečimi zvrstmi pokazali lepo število vin, ki so bile za vas novost, prijetno presenečenje.

Za decembrsko, prednovoletno druženje je Robert Gorjak pripravil izbor vin, ki sta ga dopolnila Gašper Puhan iz Galerije okusov in Grega Repovž iz Gostilne Repovž. Drži, slovenski vinarji tudi letos niso razočarali, ko govorimo o vinski kakovosti, izbor je bil vse prej kot enostaven.

Se kmalu vidimo!
Kdaj in kje
Četrtek, 23. 12. 2021 med 19.00 in 21.00 (ONLINE)

Potek srečanja:

Ob naročilu vam bomo na dom poslali stekleničke z vini, ki jih bomo skupaj okušali preko Zoom povezave. Prejeli boste lično oblikovane in oštevilčene stekleničke z naslednjo vsebino:

1 oseba -  4 cl

2 osebi - 10 cl - priporočamo!


Zadnji rok za prijave: ponedeljek 20.12.2021 do 09.00
 

 

Prijava na dogodek
Dogodek Količina Cena

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Bodite seznanjeni!

S prijavo na novice boste redno obveščeni o najnovejših aktivnostih in tečajih Belvin vinske šole.

Darilni bon Darilni bon