187. srečanje Belvina - Velike slovenske rdeče zvrsti (ONLINE)

Opis dogodka

Spoštovani vinoljubi,

kakorkoli obračamo liste zgodovine, ko se je potrebno odločiti kateri slog suhih vin je bil prvi, ki je slovenska vina uvrstil v premijski razred – to so bile rdeče zvrsti.

Saj se še spomnite tistih prvih – veliko rdeče, stara brajda, duet lex, teodor rdeče ... Že lep čas so z nami. V primerjavi z belimi zvrstmi je nabor nekoliko ožji, a cene pri vrhu jasno povedo, na katero karto stavijo vinarji pri nas.

Se želite sprehoditi med najboljšimi rdečimi zvrstmi Slovenije in ugotoviti katera je vam najbolj pri srcu? Na srečanju se nam bodo pridružili tudi nekateri vinarji, avtorji vin.

 

Pridružite se nam na spletnem srečanju ….

Kdaj in kje

Četrtek, 25.11.2021 med 19.00 in 21.00Potek srečanja:

Ob naročilu vam bomo na dom poslali stekleničke z vini, ki jih bomo skupaj okušali preko Zoom povezave. Prejeli boste lično oblikovane in oštevilčene stekleničke z naslednjo vsebino:

1 oseba -  4 cl

2 osebi - 10 cl - priporočamo!

 

Da bo srečanje čim bolj efektivno in koncentrirano smo si srečanje zamislili brez spremljave jedi. Za slednje seveda lahko poskrbite sami.

 

Zadnji rok za prijave: ponedeljek 22.11.2021 do 09.00

Prijava na dogodek
Dogodek Količina Cena

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Bodite seznanjeni!

S prijavo na novice boste redno obveščeni o najnovejših aktivnostih in tečajih Belvin vinske šole.

Darilni bon Darilni bon