179. srečanje Belvina - Veseli december - odkritja leta 2020

Dragi ljubitelji dobrega vina,

zadnjega snega, ki je pobelil naše kraje sem se, kot vsako leto, razveselil kot mali otrok. Sneg umiri tempo, utiša hrup in pripravi praznično kuliso - praznično kuliso za veseli december.

Vaši izjemni odzivi z zadnjega srečanja z Dveri-Paxom, bilo nas je 48, so nas Belvinovce, prepričali, da vam tudi v decembru pripravimo dobro zgodbo. Hvala vam še enkrat za vašo udeležbo in pozitivno energijo. Tisti dan je bilo čudovito zaspati.

Leto 2020 bo, o tem ni nobenega dvoma več, zapisano v posebnem kotičku naših spominov. Želel bi si, da mozaik teh spominov sestavljajo tudi dobra in odlična vina, ki smo jih letos poskusili. Imam privilegij, da lahko veliko teh vin Iz vseh konce naše domovine osebno preizkusim.

Posebej za 179. srečanje Belvina sem oblikoval seznam odkritij leta 2020. Skupaj bomo poskusili 9 odličnih vin iz devetih odličnih hiš, ki so zaznamovale leto 2020.  Odkrivali bomo enega za drugim, ko ga bomo razkrili, se nam bo pridružil še avtor in nam razložil še kaj več o vinu v kozarcu.

Da se bo Belvin doma  odvijal, kot smo vajeni, bo poskrbela ekipa Galerije okusov, ki bo za vas pripravila okusen 3 hodni menu. Gašper pravi, da že vedo, kako ga bodo še malce nadgradili...

Vabim Vas, da še zadnjič letos skupaj nazdravimo, da se z dobrimi mislimi v srcu poslovimo od leta 2020 in nazdravimo letu 2021.

Vaš,
Robert


Potek srečanja:
Ob naročilu vam bomo na dom vam bomo poslali stekleničke z vini, ki jih bomo skupaj okušali preko Zoom povezave. Prejeli boste lično oblikovane in oštevilčene stekleničke z naslednjo vsebino:
- 1 oseba -  4 cl
- 2 osebi - 10 cl - priporočamo!

Zadnji rok za prijave: ponedeljek 14.12.2020 do 12.00Prijava na dogodek
Dogodek Količina Cena

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Bodite seznanjeni!

S prijavo na novice boste redno obveščeni o najnovejših aktivnostih in tečajih Belvin vinske šole.

Darilni bon Darilni bon