Adventni koledar (slepa degustacija)

Adventni koledar (slepa degustacija)

Vabimo vas, da na igriv in edukativen način obnovite svoje vinsko znanje, ki ste se si ga pridobili na naših tečajih in preizkusite svoje okuševalske sposobnosti s pomočjo slepe pokušine 24 vin iz klasičnih vinskih regij, ki so predmet obravnave na tečajih WSET 2. stopnja iz vina ter WSET 3. stopnja iz vina.

En vzorec za vsak adventni dan.

Na vaš naslov bomo v oktobru 2023 poslali paket 24 profesionalno polnjenih vzorcev (20 ml), ki bodo opremljeni s t.i. scratch-off etiketami – če jih podrgnete se vam v prikaže etiketa vina. Paket je tudi opremljen s klasičnim WSET opisom vsakega posameznega vina ter s podatki o vinski kleti ter regiji.

Preko treh Zoom srečanj, natančne datume bomo še določili, bomo v adventnem času skupaj pokušali poslane vzorce in razkrivali njihovo vsebino. Srečanja bo moderiral Robert Gorjak, dipWSET. Seveda lahko vzorčke poskusite tudi sami, ali pa si ogledate posnetek Zoom srečanja.

Vabljeni na vinsko avanturo.
Order
Product Quantitiy Price
Don’t miss news from the Belvin Wine School.

By subscribing to the news, you will be regularly informed about the latest activities and courses of the Belvin Wine School.

Gift voucher Gift voucher