195. srečanje Belvina - 12 presenečenj leta 2022 (RAZPRODANO)

Event description
Leto 2022 je zašlo v četrto četrtino, čas je da pod njim počasi naredimo črto. Vina, ki so imela namen iziti v tem letu, so izšla. To je to!

Leto je bilo pestro, zaznamoval ga je med drugim odličen letnik 2021, ki bo eden izmed tistih, ki ga bomo polagali v vinske arhive.


Katero vino se je kvalificiralo kot presenečenje? Bodisi gre za skoraj povsem nove vinarje, bodisi gre za nova vina obstoječih vinarjev, bodisi gre za obstoječa vina obstoječih vinarjev, ki so odskočila.

In ja, vseh primerih gre za odlična vina.

Kaj bomo poskusili? Dve penini, rosé ki postavlja igro povsem na nov nivo, pet vrhunskih belih vin iz vseh koncev naše dežele, tri rdeča vina. Pazljivi bralci so našteli skupaj 11 vin. Kaj je potem dvanajsto vino? Povem le, da ni sladko.
 
Večer bo pospremila tri-hodna spremljava chefa Petra Kovač iz Maxima.
 
Se že veselim nove vinske avanture.

Robert Gorjak
When and where

Restavracija Romansa, četrtek 1. december 2022 ob 19.00

Preko info@belvin.si se lahko prijavite na čakalno listo.

Event registration
Event Quantitiy Price

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Don’t miss news from the Belvin Wine School.

By subscribing to the news, you will be regularly informed about the latest activities and courses of the Belvin Wine School.

Gift voucher Gift voucher