Salon Decanterjevih nagrajencev 2021

Opis dogodka

Na Salon Decanterjevi nagrajenci vabimo vinarje, da s svojo osebno prisotnostjo predstavijo svoja nagrajena vina ljubiteljski in profesionalni javnosti.

Salon Decanterjevi nagrajenci 2021 bo po predlanski šesti izvedbi in lanski odpovedi, letos potekal v posebnih razmerah, a v Belvin vinski šoli verjamemo v žlahtnost in vrednost Decanterjevih odličij, ter dobro delo, ki so ga vinarji opravili. Tega smo veseli in želimo, da se z nagrajenimi vini seznani tako profesionalna kot širša publika.

Salon Decanterjevi nagrajenci 2021 poteka s podporo in pod pokroviteljstvom revije DECANTER, katere člani organizacijske in marketinške ekipe bodo tudi osebno prisotni na Salonu. Na dogodek vabimo vinarje iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Severne Makedonije in ostalih držav, njihova fizična prisotnost bo seveda odvisna od trenutne situacije. Prireditev bo potekala skladno s priporočili NIJZ. Na Salonu se bodo lahko predstavila le na DWWA nagrajena vina, lahko tudi iz prejšnjih let.


Preliminarni program Salona Decanterjevi
 nagrajenci 2021:

torek, 7. septembra 2021,  Ljubljana, Hotel Slon

13.00               Otvoritvena slovesnost  in podelitev plaket vinarjem

14.00               Pričetek salona za strokovno publiko in novinarje

15.00               Pričetek Salona za vse obiskovalce

21.00               Zaključek salona

Kdaj in kje
Hotel Slon (Ljubljana), 7. september 2021
Prijava na dogodek
Dogodek Količina Cena

SLOVENIJA,
VINSKA DEŽELA


Slovenija, vinska dežela je referenčno knjižno delo, ki je nastalo izpod peresa slovenskega vinskega poznavalca z mednarodnim ugledom Roberta Gorjaka, in je zasnovano na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in spoznanjih.

SLOVENIJA,<br/>VINSKA DEŽELA
Bodite seznanjeni!

S prijavo na novice boste redno obveščeni o najnovejših aktivnostih in tečajih Belvin vinske šole.

Darilni bon Darilni bon