Razširite svoja vinska obzorja
Povpraševanje
Želite izvedeti več o Belvin vinski šoli?
Darilni bon Belvin vinske šole Želite izvedeti več ali kupiti darilni bon?  

 

Politika zasebnosti

 

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja PIARS, komunikacijski management, Sandra Bohinec Gorjak s.p..

Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.belvin.si so last PIARS s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si PIARS s.p. pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Pridržki

PIARS s.p. bo na svojih spletnih straneh Belvin, vinska šola, zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. PIARS s.p. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. PIARS s.p. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s spletne strani Belvin, vinska šola in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

PIARS s.p. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti PIARS s.p. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

PIARS, komunikacijski management

Sandra Bohinec Gorjak s.p.

Kersnikova 33, 1234 Mengeš, Slovenija

Telefon: 01 723 7464

Faks: 01 723 7464

E-pošta: info@belvin.si

Spletna stran: www.belvin.si

 

O piškotkih in njihovi uporabi na naši spletni strani

Kaj so piškotki?

 
Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani.Spletna mesta piškotke  shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.
 

Zakaj so piškotki potrebni?

 
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev;  najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.  Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.Razlogov za uporabo piškotkov je več.  Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika , itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta. O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, ki jih najdete tukaj.
 

Seznam piškotkov na naši spletni strani

 
1. Lastni piškotki
Ime piškotka
Trajanje Opis
EuCookieLaw 
1 leto Shrani uporabnikove preference
ASP.NET_SessionId Trajanje seje Identifikator seje uporabnika
cart
3 ure Shrani izdelke v košarici, nastavitve dostave, načina plačila
lastViewedItems
Log

Trajanje seje
Shrani zadnje ogledane izdelke v trgovini
Google Analytics


_utma
2 leti
Google Analytics
Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami.
_utmb
30 minut
Google Analytics
Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika.
_utmz
6 mesecev
Google Analytics
Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo.
_utmc 
Trajanje seje Google Analytics
Zabeleži čas trajanja obiska.

2. Piškotki zunanjih spletnih mest

Ime piškotka
Trajanje Opis
__atuvc
2 leti
AddThis
Spremljanje posodobljenega stanja na spletni strani. piškotek socialnega vtičnika.
uit, dt, uid, uvc, xtc,  ssh, sshs, ssc 2 leti
AddThis
Spremljanje posodobljenega stanja na spletni strani. piškotek socialnega vtičnika
JSESSIONID
Trajanje seje JSESSIONID Trajanje seje Prikaz lokacije preko zemljevidi.najdi.si
 

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati  in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejši za obiskovalce.


Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

 

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete.Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke.Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji povezavi.

Belvinova spletna vinska skupnost
Za profesionalce in ljubitelje vinske panoge.
Vedno več nas je.
Priporočamo za ogled ali obisk
Vinski dogodki v Sloveniji in bližnji okolici
Nasveti našega strokovnjaka
Odpiranje penečega vina s sabljo je pravzaprav izjemno enostavna reč. Bolj kot kuhanje kave.
Kontaktirajte nas!

   Telefon: 01 723 74 64

   GSM:     070 817 250

   E-pošta: info@belvin.si


   Želite prejemati naša obvestila? 
Več podatkov