Razširite svoja vinska obzorja

Organizacija dogodkov za podjetja


Na voljo imamo paleto najrazličnejših oblik izvedbe družabnih dogodkov.


Team building

Za podjetja, projektne skupine ali zaključene skupine smo razvili posebne vrste dogodek, ki vključuje tudi elemente treninga, kjer se skupina spozna in poveže. Vključili smo tako pridobivanje sofisticiranih vinskih znanj, kakor pridobivanje komunikacijskih veščin, kar daje tovrstnemu tim building-u poseben pečat.


Skozi team building skupino popeljeta dva strokovnjaka, eden s področja vina in drugi s področja komunikacijskih veščin. S posebej pripravljenim programom udeležence popeljeta do učinkovite komunikacije.

Poslovna srečanja

Želite vaše poslovno srečanje obogatiti s prav posebnim tematskim dogodkom? S takšnim dogodkom, ki bo udeležence medsebojno povezal, jih zabaval in hkrati naučil nekaj novega? Vaše poslovno srečanje lahko obogati prav vinski dogodek pod vodstvom priznanega in uveljavljenega vinskega poznavalca. Posežete lahko po prestižnih peninah, velikih rdečih vini ali pa po slovenskih vinskih avtorjih. Z vami bo eminenten poznavalec vin, ki bo strokovno a hkrati zabavno ter interaktivno udeležencem pričaral nepozaben večer, ki si ga bodo še dolgo ohranili v spominu.

VIP doživetje

Želite vašim gostom povsem zlesti pod kožo in jih očarati s prav posebnim dogodkom? Popeljite jih v svet prestižnih šampanjcev ali velikih svetovnih vin.

Družabni dogodki

Pripravljate kongres in želite vašim udeležencem ponuditi nekaj novega, dobrega, originalnega in kvalitetno izvedenega?

Prepričani smo, da bo družabni dogodek, ki bo vaše goste popeljal v svet vin na zanimiv in interaktiven način, napravil nanje izjemen vtis in bodo kongres ohranili v lepem spominu.


Belvinova spletna vinska skupnost
Za profesionalce in ljubitelje vinske panoge.
Vedno več nas je.
Priporočamo za ogled ali obisk
Vinski dogodki v Sloveniji in bližnji okolici
Nasveti našega strokovnjaka
Odpiranje penečega vina s sabljo je pravzaprav izjemno enostavna reč. Bolj kot kuhanje kave.
Kontaktirajte nas!

   Telefon: 01 723 74 64

   GSM:     070 817 250

   E-pošta: info@belvin.si


   Želite prejemati naša obvestila? 
Več podatkov